Slutter å blogge nå! Hade.
Hallo! I dag er jeg H-A-P-P-Y fordi jeg har fått "someday" parfyma av Justin Bieber! Lanseringen av parfymen er ikke før på Mandag. Men snille super mammaen min fikk tak i den :D  Anbefales på det sterkeste! Den lukter utrolig godt. Jeg har bodylotion også :) 

Sorry for dårlig bilder og dårlig blogging :( Men speilreflekset var strømtomt. Så dette er iPhone bilder. 

- Aurora :) 
Hei hei :) Nå har jeg tatt noen artige bilder :) Hahaha eller hvor artige de er, det kan jo diskuteres! Men same shit da. Jeg legger de ut jeg :) Nå har jeg akuratt kommet hjem fra onkel sin bursdag :) Kjempe gode kaker! Så nå er jeg stappa! Sånn serr stappa av kake :) Haha. ***********

::*****************

<3 Det siste var outfit fra i dag :) 

snx

-Aurora :)

 
Jeg har begynnt og blogge på www.c0ol.blogg.no igjen.
-Ingrid\\
Hei hei :) 

Noe helt sykt som jeg tenkte å dele med dere på bloggen! Mage vet det sikkert, men mange ikke også. Nå går det faktisk ann for oss litt mindre blogger å bli sponset! Er ikke det kult? Det er veldig enkelt også :) Du kan bare trykke på linken nedenfor. Så går nesten alt av seg selv. Det eneste du trenger å gjøre er og fylle inn litt info om deg selv :) 

http://sponsetblogg.no/send-soknad/

LYKKE TIL! 

-Aurora :)

 
Hei! 

I dag har jeg fri fra skolen! :) happy face :D Ja, i dag skal jeg en tur til Drammen for å hente en bil som pappa har kjøpt ellerno. Nå sitter jeg bare å ser på God morgen Norge! Så jeg kommer nok med et innlegg med bilder fra dagen i dag :) 


Disse syntes jeg er så sykt fine! Så bruker de i dag <3 Men vi har en lik bare i ring :) 
Selena Gomez


fått dilla på den sangen haha (vet at den er litt gammel)

-Aurora
Kreativ overskrift? Helt enig! VELDIG kreativ..! :)

Hei! I dag her jeg hatt en del besøk pluss at jeg har hvert på besøk hos besøket. Sov ganske lenge i dag! Så kom Tobias :) Da så vi på tv/data å fant ikke på stort mer! Så gikk vi bort til tante, altsa mormoren til Tobias :) Der var det veldig mange så der ble jeg en stund :) Etter litt dro Tobias og Tante Berit! Da skulle de hjem igjen.  Da jeg kom hjem var Besta på besøk her :D det var koslig, da ordna jeg litt kaffe til henne. Så kom Ingrid, Nora og tante Tone. Så lagde jeg te til tante. Jeg og Ingrid gikk opp etterhvert, da var vi bare på pcen og chilla :p 
Trøtt.no!


Random bilde :)

-Aurora 
:) Kom hjem for litt siden! Har nemelig besøkt Heidi, Geir :D og Ruben på hytta dems :) Vi kjørte inn sammen med de, vi var der bare på et lite besøk. Der spiste vi vafler å kosa oss! Så gikk vi ut for å kjøre firehjuling! Det var kjempegøy :D Så var jo Vighild med, vi måtte si hade til hverandre i dag :( Men vi ses jo igjen til sommeren! Men det er jo så lenge til. Ellers har jeg ikke gjort noe mer :D


Lol! tullebilde!!!!!!


Hadde noen bilder på lager fra iPhonen ;)
SEXY!!


Veit at jeg ser PROFF ut!!! Så dere trenger ikke legge vekt på det i komentarfeltet! :D haha neida.

-Aurora :D
Jeg har ikke noe blogglyst nå...Så jeg tar meg en lang pause tror jeg ..
-Ingrid
Hei! I går ble det ikke blogging fordi vi kjørte bestefar til Torp kl 2 på natta! Så vi var ikke hjemme her før kl 07:00 tror jeg! Så sov jeg til kl 12:00 etter jeg sto opp tok vi en tur til Norefjord. Vi møtte noen kjentfolk så da gikk praten i en timestid! Når vi ble ferdig med å surre kjørte vi hjem, så bytta jeg no klær. Så dro vi på stasjonsfruene for å spise! Kjempe god mat. Etter det tok vi turen til Kongsberg hvor vi så på kino. Når jeg kom hjem la jeg meg, var syykt trøtt da :) Men nå er jeg tilbake!


Serr!!! det snødde som fy på Fredag! Vi vil jo IKKE ha snø nå.


Først tok jeg på meg tøysko med det  var helt til jeg kom ut døra! Da bare gikk jeg inn å fant frem uggsa mine. Passer mye bedre til dette været :D


Vighild lånte kameraet mitt :)


Denne kan anbefales! Lukter drit godt, vet ikke om den fungerer da :D Den heter jo "Stronger to grow longer"


Nå sitter jeg bare å ciller! kl 5 skal jeg ut av dette hus! Bilder kommer senere i kveld tror jeg :D

-Aurora 
Hallo! Nå sletta hele innlegget jeg akuratt skrev og det var veldig langt. Kjenner at jeg nesten kan eksplodere! Men nok om det. I dag har vi hatt besøk av en liten baby, hu var sååååå søt. Så de var på besøk noen timer før de dro hjem! De siste dagene har jeg jobba, skal jobbe i morgen også. Men resten av påska skal jeg nok ikke finne på noe mer, kanskje en tur til sverige. Må se litt hva som skjer. Men nå er vighild på besøk! Hu skal til Dagali i morgen hun også. Ingrid var med her en dag. Så tok hu pcen min, så Ingrid her har du resultatet:


Lol! Det var alt! 

-Aurora
Hellu :) Hadde tenkt og blogge i går (fredag) men nå er jo klokka over tolv så det gikk ikke så bra!!!! Jeg er sykt trøtt nå. Så skal vel legge meg ganske snart. Jupp, overskrifta sier vel det meste? Hvorfor ikke starte påskeferien med en kopp te :D Pluss en ting til! Jeg har fått dilla på en teit sang (kommer lenger ned i innlegget).  Sorry alle skrivefeil, hvist det er noen da! Men er så trøtt at det fort kan bli litt småfeil :p. 


Dette er den "teite" men også kule sangen :P 

-Aurora 
Hey,hey ;) Veit at Ingrid har blogget om det, men må bare gjøre det jeg og! Mandag morgen ringte vekkerklokka mi som vanlig. Jeg tok telefonen gikk rett inn på itunes og lastet ned Boyfriend. Den var sykt bra! Da jeg først hørte den syntes jeg den var litt rar. Men nå som jeg har hørt den mange ganger er den B-R-A-!-!-! 

 

 

-Aurora
LOL har ALDRI gjort dette før! Men en dag må bli den første haha :) Har serr ikke gjort dette noen gang før nå. Men samma det. Jeg har jo ikke blogga på drit lenge, men det skjer jo så mye hele tiden! Ja, her er bildene ;)

Genser fra Bikbok

Shorts fra Bikbok

Tights fra Bikbok 

Briller fra Lindex

Sko fra Sunniva :)

Hva syntes du?
Hei dere!

I natt har jeg sovet hos Emilie♥ Igår gikk jeg og Malene ned på Rødberg så møtte vi Emilie, vi kjøpte is og sånnt og gikk ned på fritidsparken det var gøy! Så surra vi egentlig bare rundt på Rødberg og spiste is og sånnt det er jo såå fint vær for tiden! Føler jeg blogger veldig mye om været.. Så ble Emilie med meg hjem så  pakka vi ogsånnt og reiste til Emilie så har vi sittet på dataen og sett på film! Men filmen var ganske kjedelig da så vi satt heller litt på skypee ♥ 
♥♥♥

yeey ♥


Dere må bare se denne her den er såå søt!

 

-hva syntes du om  den..?♥

-Ingrid\\
Hei dere!

Igår gjorde jeg egentlig ikke noe spess men gadd egentlig ikke bare og blogge igår. Men idag har jeg hvert på skolen, kjempefint vær nesten hver dag nå ah det er så deiligt♥. Men nå skal vell Guro snart komme hit så reiser vi på klubb.. så da snakkes vi imorgen eller ikveld :)


Fikk en kjempefin klokka fra Sunniva! Fordi hun har hvert i Egypt, er ikke den kjempefin?♥
-ingrid\\
Uff det er så vanskelig og finne på overskrifter altså, haha.

Men som sakt så var jeg på teater igår og det var kjempe bra! De spillte alice i eventyrland og søskenbarnet til Jenny spillte hovedrollen og hu var kjempe filnk:) Men fikk ikke tatt så mange bilder, men jeg hadde med meg speilrefleksen så jeg tok jo noen bilder utenom det!


hahaha ;P

-ingrid\\
Hei hei :) I dag har jeg bare susa. Eller jeg har tatt litt av med saksa :p så nå sitter jeg igjen med en halv levis bukse! Men er ikke helt ferdig med å sy på saker og ting enda! Ellers så har jeg bare smakt på mad-croc kakao ;) lukter ikke særlig godt men smaker veldig godt! Det lukter kakao altsa. 
-Aurora ;)
Hei 

nå har jeg veldig dårlig tid!! Men bare sier at det kommer heller innlegg med bilder ogsånnt i kveld fordi idag skal jeg på teater i Konsberg med Jenny søskenbarnet mitt♥ snx uff må gå nå har sykt dårlig tid!!


uff! stygt bilde men har ikke noe annet akkurat nå -_-
-ingrid\\
Hei <3 Nå tenkte jeg litt på en sånn "Do you know that??" runde :D

 

- Jeg klarer ikke at noen rører mobilen min! (Vet ikke hvorfor!!! det er jo ikke noe hemmelig på den) 

-Jeg er veldig sterk i meningene mine! 

-Jeg elsker sånn "smash" is ;) sier bare det jeg, men den heter ikke det da ;)

-Jeg har hatt 3 blogger før denne.

-Jeg spiller gitar. 

-Jeg har en katt på 17 år som heter Nøste.

-Jeg og Ingrid er søskenbarn og fjerdmeninger. Altsa vi er i slekt på farssiden og morssiden . 

-Jeg hadde aldri klart og ikke le en hel dag! 

-Jeg har pannelugg fortiden ;) 


Kan hende jeg har sagt det ;) 

-Jeg SKAL til LA!!!!

-Jeg digger JB <3 (hehe se på veggen bak bilde) 

Men nå har jeg ikke mer å skrive :D så hade :*

-Aurora :D

Hei ;) Nå har ikke jeg blogget på en god og lang uke! Men nå er jeg tilbake. Denne uka har gått så utrolig fort. Mamma og Pappa har vært i Berlin. Så Ingrid var hos meg fra torsdg til fredag :) det var kos! Når mamma og pappa kom hjem i dag fikk vi parfyme <3 


Ja, det var alle bildene jeg hadde :) Var ut og tok mange fler en det ene som er her. Også er det de nye skoa mine<3 

-Aurora 
Hallo

Grunnen til at jeg ikke blogga igår kveld var at jeg gadd egentlig ikke :P men det var kjempe gøy hos Ruth og Aurora igår!<3 Men nå skal jeg straks i bursdag til tante Berit Johanne gratulerer så mye med dagen idag<3 så snx vi (jeg blogger fra ipaden fordi daten min og speilreflekset ligger hos Ruth og Aurora )
Heello

Idag har jeg bare hvert på skolen..jaaa, uff føler at jeg blogger veldig kjedeligt om dagen.. Har dere noen ideer om hva jeg kan blogge om?♥ I såfall skriv det i kommentarfeltet!<3

Men nå skal jeg snart i bursdag til Bestefar, Gratulerer kjempe masse med dagen Idag♥ Så da snakkes vi sikkert imorra eller kanskje senere i kveld (sier bare kanskje hah) 
Haha,Fail!

-ingrid\\
Heysann!

Idag greide jeg så vidt og stå opp..Uff jeg er så trøtt på Mandags morran! Jaja ellers har jeg bare hvert på skola, etter skola ble Malle (Malene) med meg hjem også har vi laget blogg til hu! Trykk HER ♥ Så skal vi snart på turning.. Tror ikke jeg skal så mye mer idag egentlig. Ahh det er såå fint vær idag daa♥
Ble ganske fornøyd med det bilde her! Heh ;D

-hva syntes du om bildet?

-ingrid\\
I går var det Epic på Rødberg. Kjempe bra show! Så håper dette blir noe av til neste år også. Søskenbarna mine hoppet, og han ene kom til finalen! Kjempe stolt :) Tok en liten film i går så den kommer her! Jeg ver en del med Liv Åsne og Ingrid og Guro. Men mange fler også. 

 

 

 

-Aurora 
haha,den ble litt rar på slutten da..:P

-ingrid`\\
Jippi! Endelig er det helg! :)) Den helga her blir veldig bra tror jeg! Hehe men nå har jeg endelig laget svar video ifra spørsmålsrunden ja men nu skal jeg chille videre så vi prates ;) (jeg tror spmvideoen kommer ikveld)


nu skal æ redigere! haha
-ingrid\\
Husk spørsmåls runden!
Trenger noen få spm til!
-ingrid\\
Kjeda meg litt ista så jeg lagde noen kollasjer det er så gøy! Ble ganske fornøyd med de faktisk:D


Beste minner ♥-hva syntes du..?

-ingrid\\
Hey nå stikker jeg straks på klubben det blir sikkert gøy!:)) håper det i allefall..Men jeg har ikke så mye tid akkurat nå så bare slenger inn noen bilder så snx vi :))


oh yeah♥

mmm....

Guro på besøk <33


snx..

-ingrid\\
Hei hei hei hei hei hei hei hei hei hei nå kjeder jeg meg farlig mye assa!! Men jeg hører på musikk, så får håpe at jeg overlever dette også ;)

Haha hørte på radio for litt siden :) men den klikka fullstendig! Så nå går det i julemusikk med JB <3 haha

Nå får jeg ingen kontakt her!! Så no more bilder :p

- Aurora

Haha fikk aldri posta dette innlegget men skrev det på flyet haha :) snakker vi fritids sa du ??

Know jeg er vakker i dag :)

Haha skal på gitar om 5 min sa snx <3

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011


Kategorier


· Blogg · Feriee · Helg · Hverdag · Innkjøp · Kjeder seg · Outfit · Sommer og sool? · Sponset · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits